14 februarie 2017

Reactiile post-vaccinare explicate de Noua medicina germana

Noua medicina germana - Dr. Hamer - Noile legi biologice
Cum explica Noua medicina germana cele mai frecvente reactii post-vaccinare la copii (nu vreau sa discut opinia mea cu privire la vaccinuri, este decizia fiecaruia, eu doar va spun cum se explica simptomele). Si atentie, reactiile sunt date de trauma psihica suferita de copil in urma actiunii de vaccinare, nu de ingredientele vaccinurilor - acolo este o poveste diferita:

FEBRA - de regula este febra ridicata deoarece este afectat sistemul nervos central. Cum se explica - copilul s-a simtit in mare pericol, intr-o situatie grava din punctul lui de vedere din care nu a reusit sa scape. Daca febra se manifeste mai multe zile/nopti, asta inseamna ca trauma inca nu a fost depasita si copilul inca se simte in pericol.

DIAREE - este generata de ingerarea unei "imbucaturi" considerate toxice de catre organism - intestinele se misca mai repede pentru a elimina "imbucatura toxica" cat mai rapid, inainte de a fi absorbita. Poate fi insotita de voma - in acelasi scop. "Imbucatura toxica" poate fi fizica (alimente), dar si psihica - o situatie pe care nu o inghitim, care nu ne place. O sa va dau un exemplu concret din experienta mea personala. Acum vreo luna am fost cu sotul sa vedem un teren. Toate bune si frumoase, deja ne imaginam ce facem si ce dregem acolo...totul pana la pret. Proprietarul ne-a aruncat un pret enorm, economiile noastre pe cativa ani buni, pret pe care terenul nu il merita - voiam teren pt gradina, nu casa. Pretul mi-a cazut foarte "greu". In toiul noptii, am avut diaree - din senin, fara sa fi mancat alimente care sa o fi cauzat. Am eliminat "imbucatura toxica" si am trecut peste...la copiii vaccinati, daca diaree dureaza mai mult timp, inseamna ca organismul considera ca inca n-a eliminat "imbucatura toxica" - aceasta poate fi atat situatia in sine care nu i-a placut copilului cat si toxinele in cauza din vaccin...aici insa nu insist. Copilul trebuie hidratat si ajutat sa treaca cat mai repede peste conflict. Ameliorarea simptomelor si aici si la febra ajuta doar temporar. Antibioticele nu-si au rostul. Copilul trebuie sa treaca peste conflict.

TRANSPIRATIE - corpul secreta transpiratie, in special pe timpul noptii cand copilul retraieste momentul prin care a trecut - pentru a reusi sa "alunece" din situatia neplacuta. Devenim uzi, alunecosi pt a ne putea strecura din mainile celor care ne tin cu forta de exemplu. Caz concret - singura data in aproape 3 ani cand fiul nostru a transpirat abundent, l-am gasit leoarca de apa pe bluza si cearsaf, a fost in noaptea de dupa vaccinul de 4 luni.

CONVULSII - insotesc febra doar atunci cand copilul a suferit si un conflict motrice - de ex. a fost tinut cu forta pt a fi intepat.

TUSE SEACA - conflict de sperietura, apare mai rar, dar este posibil - depinde de fiecare copil in parte cum reactioneaza.

IRITATII, ECZEME - in special pe partile EXTERIOARE ale mainilor (coate, brate) sau picioarelor - conflict de separare de o atingere nedorita, atunci cand copilul a fost atins de asistente, medici etc.

Cum puteti ajuta copilul sa treaca mai repede peste conflict (mai ales la copii foarte mici care in stare constienta nu inteleg tot ce le spuneti): Terapia vorbitului in somn, metoda corecta in care ii explici copilului ca unui adult ce s-a intamplat in timp ce doarme, iti ceri scuze eventual, nu varianta de hipnoza care nu face decat rau - https://shop.hominix.de/en/books/52-carte-terapia-vis-volumul-1.html 

Sanatate multa tuturor!