14 februarie 2017

Iritatie/bubite rosii picior copil - Conflict de separare

Noua medicina germana - Dr. Hamer - Noile legi biologice
iulie 2016: De vreo 3 zile copilului din dotare i-au iesit pe interiorul picioarelor, de la genunchi in sus pe o portiune cam de o palma, pe stangul mai mult, dar si pe dreptul cateva bubulite rosiatice, care se simt in relief la pipait. Deasupra genunchiului sunt cele mai multe. Nu il mananca, doar sunt putin inestetice.

Explicatia clasica a medicinii alopate: intoxicatie. De unde intoxicatie daca are doar pe picioare, doar in acele locuri si copilul mananca mancare fie produsa de noi, fie cumparata de la producatori locali pe care ii cunoastem. Din supermarket nu ni se mai pare nimic comestibil:).

Explicatia mea: poza cu masina e mai mult decat relevanta. Acum cateva zile a venit in vizita la noi un baietel cu care se mai joaca al nostru - fiecare dintre ei foarte posesiv cu propriile jucarii de altfel. Al nostru iubeste enorm aceasta masina pe care f greu o da din mana altcuiva. E o masina care se impinge cu picioarele, dupa cum se vede in poza zona unde se sta cu genunchiul este mai proeminenta, deci contact mai bune picior-masina.

Deci...explicatia: bubitele- conflict de separare. Partea interioara a picioarelor: separare de ceva de care NU voiai sa te separi (daca era pe exterior ar fi fost separare de ceva de care vrei sa scapi). Conflictul - al nostru odor a cedat cateva minute masina celuilalt baiatel, desi nu prea voia, a suferit dupa ea. The end! Asteptam acum sa treaca.