14 februarie 2017

Cistita / infectie urinara - Conflict marcare teritoriu

Noua medicina germana - Dr. Hamer - Noile legi biologice
Simptome - usturime si durere la urinare - le cunosc mult prea bine din vremea facultatii cand 2 ani am suferit de infectii urinare luna de luna din cauza alor mei care aveau niste probleme cu deciziile mele si erau mereu pe "teritoriul" meu :)

Conflict - incalcarea teritoriului, va dau cele doua explicatii posibile la final.

Poveste - ieri, pe o zi superba ne hotarim noi sa iesim putin la plimbare. Copilul imbracat ca un ursulet cu ciorapi, 2 pantaloni dintre care unul de fas cu bretele, cu geaca groasa, tot tacamul. La 50 de metri de casa anunta ca face pipi. Nimic anormal la un copil de 3 ani. Tati, ultra nervos si panicat incearca sa-l dezbrace sa nu faca pe el.

Dupa 5 secunde ii smulge geaca de pe el si ii rupe fermoarul certand copilul de ce nu a zis mai devreme. Eu incerc sa-l calmez si se ia si de mine. Incerc sa-l calmez inca o data si nervos ma pune pe mine sa dezbrac copilul sa faca pipi. Totul se desfasoara normal si calm, copilul face pipi, tati inca nervos.

Il rog sa il imbrace el inapoi pt ca pe mine ma doare mana (eram in faza de vindecare la conflictul cu mana din articolul anterior). Tati inca nervos, se ia de copil ca nu a zis nimic acasa si de mine, sa il imbrac eu, eu ii explic calm ca e norml ca un copil de 3 ani sa nu se gandeasca sa zica. Noi trebuia sa-l intrebam. Ma mai toaca o runda, copilul incepe sa urle de suparare ca i-a stricat geaca si nu se mai poate arunca in zapada. Pornim cu "cantec" spre casa sa schimbam geaca :).


Schimbam geaca cu cantec, il mai cert pe tati o tura pentru iesirea complet absurda (care nu prea il caracterizeaza), pornim inapoi tot cu cantec. Intr-un final copilul se calmeaza si totul se termina cu o plimbare superba prin zapada.

La o ora dupa e ne-am intors, hopa usturime la urinare. Primul meu gand - cine mi-a incalcat teritoriul? Respunsul - tati :) Usturimea trece imediat.
Care era teritoriul meu de fapt:
1. fie opiniile mele cu care nu era de acord, adica teritoriul fictiv
2. fie copilul si geaca care sunt "teritoriul" mamei, incalcat

Cam asa se face treaba. Acum 10 ani pasii urmatori erau: programare la laborator, urocultura, antibiograma, minim 5 zile de antibiotic. Simptomele reveneau la o luna de regula, reluat pasii de mai sus...

Gasiti o alta poveste aici.

Multumim, dr. Hamer :)