14 februarie 2017

Microbii si bacteriile NU ne sunt dusmani

Noua medicina germana - Dr. Hamer - Noile legi biologice
Noua Medicina Germana despre microbi si bacterii: Microbii si bacteriile sunt aliatii, NU dusmanii nostri. Ca analogie...pompierii, pe care ii intalnim mereu la un incendiu, nu sunt cei care au pornit focul ci aceia care vin sa ajute la stingerea lui. Asa si bacteriile si microbii - sunt comandati de catre creier prin programe speciale sa intervina in faza de vindecare a unei boli.

Sa intram putin in detaliu:
- organele toate se dezvolta dintr-una din cele 3 foite embrionare - in functie de foita embrionara din care au aparut, organele se comporta similar in faza de boala si vindecare, fie dezvolta tumori pe care apoi microbii si bacteriile le dizolva, fie prezinta ulceratii pe care apoi bacteriile si microbii le repara;

- dezechilibrele din organism care culmineaza cu ceea ce numim "boala" au mai multe faze clare - 1. DHS (Dirk Hamer Syndrome - sau socul initial care provoaca dezechilibrul), 2. Faza activa in care organismul dezvolta tumori sau ulceratii; 3. Faza de vindecare in care tumorile sau ulceratiile dispar, faza in care apare de regula durerea si pe care medicina alopata o identifica cu "Boala".

- daca in organism nu exista bacterii si microbi, faza de vindecare nu isi poate urma cursul natural. Vaccinul BCG de exemplu care distruge bacilii TBC din organism este extrem de nociv pentru ca acesti bacili au rolul de a dizolva tumorile, NU doar cele de la plaman (apropo, TBC-ul este faza de vindecare a unui conflict cauza de o situatia in care individul s-a temut de moarte si nu este contagios asa cum se crede - fiecare soc initial este individual). Tumorile nedizolvate, sunt incapsulate in cazul fericit si raman in continuare in organism. In cazul nefericit continua sa produca toxine.

Reflectati!!!